Magsmärta och Glädje

Råkade visst glömma bort att min mage inte tål gul lök när jag gjorde gårdagens Chicken Korma-gryta så har under hela natten haft hiskeliga magsmärtor och nog för att det är betydligt bättre nu men tyvärr inte helt borta så ser fram emot dom fyra måltider jag har där.. ;) ..glömde ta magmedusinen efter jag åt igår också så de kan ha med det att göra med, hoppas jag!
I dagens gryta blir det röd lök som fungerar betydligt bättre! :)
 
Under förmiddagen så har det alltså mest varit liggande läge och har passat på att kolla på lite animerat, bland annat Hotell Transylvania 2 som var fick rätt många skratt så för er som gillar animerat så rekommenderas den :)
 
 
Eftersom jag har umgåtts med soffan så kom mina älskade föräldrar med sina två hundar, Leo som är en Eurasier och Speedy en Tibetansk Spaniel, och hämtade Bumbi så han fick sin första promenad avklarad. Tack för det! :D
Dom stanna till en stund här efteråt och småpratade lite medans vovvarna inspekterade Bumbis ej ännu uppätna godsaker och när det var dags för dom att knata hemåt så blev det visst så att Speedy blev kvar medans Bumbi, som uppenbarligen hade mer energi kvar, valde att gå med paranteserna och Leo hem till dom och det är de som är första  riktiga glädjestunden idag för det att han absolut inte hade tid att stanna hemma med mig gör att det känns bättre inför att jag ska börja jobba på måndag för det säger mig att han trivs väldigt bra med att vara med dom och tillåmed väljer det istället för att vara med mig.. Hmm.. Va det verkligen så bra egentligen.. ;) Jo, huvudsaken han mår bra!! :) <3
 
Näe, nu är det dags att ignorera magen och jumpa in i duschen  för skall färga håret, åka å köpa fler matlådor, laga till dagens gryta (utan gul lök ;) ), pyssla i ordning en tavla och lite annat smått å gott innan det är dags för sängen igen :)
 
Hoppas du har en nice lördag och att solen lyser på dig åxå! :) <3